Echte oplossingen

Today, we connect things to create a smarter tomorrow.

DynaLynx B.V. creëert Internet of Things (IoT) oplossingen op maat, waarmee een verbinding tussen uw machines, objecten en apparaten en de Cloud gerealiseerd kan worden. Dit houdt in dat uw organisatie automatisch verschillende soorten data over machines en objecten uitleest, verwerkt, analyseert en verstuurt naar lokale systemen of het eigen netwerk. Op deze manier kunnen onze systemen u helpen om bijvoorbeeld trends beter te voorspellen, bevoorradingsroutes efficiënter in te richten of machines op afstand te bedienen.
Kortom: doordat onze high tech IoT-hard-, en softwaresystemen u meer inzicht en controle bieden kunnen wij u helpen om uw bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen en kosten te besparen. Naast onze maatoplossingen kunnen wij uw team bijstaan met gespecificeerd advies rondom uiteenlopende IoT-vraagstukken.

Thuis in diverse markten

Wij hebben met onze oplossingen ervaring in diverse markten, zoals de olie- en gasindustrie, de agrarische markt en de overheid. Met behulp van onze technische expertise kunnen we ook binnen uw branche een passende oplossing ontwikkelen. Dit komt door onze op bedrijfsprocesgerichte innovaties en door de productmix die wij aanbieden.

Een greep uit onze oplossingen voor allerlei branches: